UYI söker nytt Impact Team

Uppsala Youth Impact söker medlemmar till 2019 års Impact Team! 

Uppsala Youth Impact (UYI) är en organisation som verkar i Uppsala, i Dag Hammarskjölds anda, för att stärka Uppsalas roll som en plats för ökade utbyten, nätverkande och internationellt samarbete, och en starkare roll i framtidens kunskapsekonomi. Centralt är behovet av internationellt utbyte och FN:s värden och universella mänskliga rättigheter. Varje verksamhetsår börjar med en intensiv femdagars instruktionsvecka. UYI organiserar årligen Youth Impact Day, ett femdagars evenemang på Uppsala slott, med möjlighet till upplevelser, utbyten och kontakter för livet. Vägledande är FN:s huvudvärden: Fred och säkerhet, hållbar utveckling samt mänskliga rättigheter. Organisationen är grundad på Dag Hammarskjölds arv  och söker utifrån ett ungdoms- och internationaliseringsperspektiv främja dessa värden. 

Nu söker Uppsala Youth Impact sammanlagt 12 personer till 2019 års Impact Team, som organiserar årets event och den avslutande mässan på Youth Impact Day.

UYI söker villiga, framåttänkande studenter till följande befattningar: Projektledare (2 st), Vice Projektledare, Projektsekreterare, Kassör, Kontaktansvarig, Programansvarig, Medieansvarig, Utvecklingsansvarig, Koordinationsansvarig, Eventansvarig, samt Alumnansvarig.

Alla som fyllt 18 år och studerar i Uppsala kan söka! Alla anmälningar ska skickas till info [at] uyouthimpact.se

 

Anmälan är öppen fram till den 15/2! Om du är intresserad av en plats i årets Impact Team, sök idag! Platserna kan fyllas tidigare, så sök så snart du kan! 

 

Se länk nertill för en mer detaljerad beskrivning av posterna. Se även länk till inlägg med mer information (på engelska).

https://docs.google.com/document/d/1Ml6aZ1i4djBDqzKzVlKsbZG5a-Y_cCtja6N44De3Wxs/edit?usp=sharing

https://www.facebook.com/events/373048623428710