Sektionsordförande för Sektion Lära

Uppdraget går ut på att leda sektionens verksamhet och säkerställa ett gott studentinflytande vid sektionens fakultet. Det sker genom bland annat genom samordning av studentrepresentanter, studiebevakning och påverkningsarbete  mot universitetet samt samordning av de studentföreningar som finns vid fakulteten.

Ansök via formuläret nedan. Vi söker dig som är intresserad av frågor om utbildning, studentpolitik och har ett intresse att arbeta aktivt med att skapa en bättre studietid för studenterna. Som person är du ansvarstagande, professionell, drivande och har vana att arbeta med flera frågor samtidigt.

Uppdraget är arvoderat till 15% och sträcker sig fram till 2024-06-15. Uppsala studentkårs heltidsarvode är 17 612 kr i månaden.

För att fullgöra uppdraget finns resurser på kåren att tillgå, såsom styrdokument, personal och kontorsplatser.

Om Uppsala studentkår och sektionerna

Hos Uppsala studentkår har vi fyra sektioner, Sektion Lära, Humanistiska sektionen, Samhällsvetenskapliga sektionen, och Medicinska sektionen.  

Uppsala studentkår grundades 1849 och arbetar för att förbättra studietiden vid Uppsala universitet. Uppsala studentkår representerar majoriteten av studenterna vid Uppsala universitet och arbetar aktivt med att skapa en bättre studietid för studenterna. Det gör vi genom att påverka universitetet i frågor som rör kvalitet i utbildningen, arbetsmiljö och mycket annat. Vi jobbar med både utbildningsfrågor såsom kursvärderingar, granskning av studentlitteratur, betygsfrågor och med studiesociala frågor såsom arbetsmiljö och studenternas boendesituation. Uppsala studentkår är en av de största studentkårerna i landet och drivs av och för studenter.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 15 maj. Ansökan sker via formulär nedan.

Deltidsarvoderat
15/6/23
-
15/6/24
Öppen för ansökan
Ja
Sista ansökningsdag
15/5/23
Tack för din ansökan!
Något gick fel. Försök igen.
Kontaktperson
Linnea Rydén
linnea.ryden@uskar.se