Fakultetssamordnare

Är du student på grund- eller avancerad nivå? Då är det bra att känna till vår fakultetssamordnare. Vår fakultetssamordnare arbetar med kårens studiebevakande verksamhet. Detta inkluderar frågor som rör utbildningskvalitet och studentinflytande.

Fakultetssamordnaren är kontaktperson för studentrepresentanterna inom Uppsala studentkårs verksamhetsområde. Det betyder att du som studentrepresentant, eller du som vill bli studentrepresentant, alltid kan höra av dig till fakultetssamordnaren för stöd och rådgivning. Fakultetssamordnaren utbildar även Uppsala studentkårs studentrepresentanter och arrangerar regelbundna studentrepresentantråd.

Fakultetssamordnaren bevakar utbildningen vid universitetet. Du kan därför höra av dig till fakultetssamordnaren med synpunkter på din utbildning eller om det finns något du vill förändra vid din utbildning.

Vill du ha stöd eller rådgivning? Kontakta vår fakultetssamordnare så bokar vi in ett möte!

Vår fakultetssamordnare

Vi har en fakultetssamordnare vid Uppsala studentkår som arbetar med kårens studiebevakande verksamhet.

Porträtt av klara
Klara Fröberg
Fakultetssamordnare

Arbetar med kvalitetssäkring och bevakning av utbildningen vid universitetet samt utbildning och samordning av studentrepresentanter. Kontakta mig gärna vid frågor rörande dessa områden.