Fakultetssamordnare

Är du student på grund- eller avancerad nivå? Då är det bra att känna till de två fakultetssamordnarna. Fakultetssamordnarna arbetar med kårens studiebevakande verksamhet. Detta inkluderar frågor som rör utbildningskvalitet och studentinflytande.

Fakultetssamordnarna är kontaktperson för studentrepresentanterna inom Uppsala studentkårs verksamhetsområde. Det betyder att du som studentrepresentant, eller du som vill bli studentrepresentant, alltid kan höra av dig till fakultetssamordnarna för stöd och rådgivning. Fakultetssamordnarna utbildar även Uppsala studentkårs studentrepresentanter och arrangerar regelbundna studentrepresentantråd.

Fakultetssamordnarna bevakar utbildningen vid universitetet. Du kan därför höra av dig till fakultetssamordnarna med synpunkter på din utbildning eller om det finns något du vill förändra vid din utbildning.

Vill du ha stöd eller rådgivning? Kontakta din fakultetssamordnare så bokar vi in ett möte!

Är du osäker på vilken fakultetssamordnare du ska kontakta? Mejla fakultetssamordnare@uskar.se så når du båda.


Våra fakultetssamordnare

Vi har två fakultetssamordnare vid Uppsala studentkår. De delar på arbetet mellan fakulteterna.

porträtt på Martin Edström
Martin Edström
Fakultetssamordnare

Jobbar med kvalitetssäkring och bevakning av utbildningen vid universitetet samt utbildning och samordning av studentrepresentanter. Ansvarar för Samhällvetenskapliga fakulteten och Medicinska fakulteten.

Porträtt av klara
Klara Fröberg
Fakultetssamordnare

Arbetar med kvalitetssäkring och bevakning av utbildningen vid universitetet samt utbildning och samordning av studentrepresentanter. Ansvarar för Historisk-filosofiska fakulteten, Språkvetenskapliga fakulteten, Teologiska fakulteten och Fakulteten för Utbildningsvetenskaper. Kontakta mig gärna vid frågor rörande dessa områden.