Ordförande för Humanistiska sektionen

Som ordförande för den Humanistiska sektionen, även kallat HumSek, är du ansvarig för en av fyra sektioner hos Uppsala studentkår. Uppdraget går ut på att leda sektionens verksamhet och säkerhetsställa ett gott studentinflytande vid sektionens vetenskapsområde och fakulteter. Detta sker genom bland annat studentrepresentation, studiebevakning och påverkansarbete mot universitetet samt samarbete med de humanistiska kårföreningarna. Sektionens ordförande ingår i det verkställande utskottet och ansvarar för att kalla till det verkställande utskottets sammanträden samt vara mötesordförande och sammankallande till sektionsråden där alla de humanistiska kårföreningarna är representerade. Sektionsordföranden är även del av Uppsala studentkårs styrelse.

Uppdraget är arvoderat till 25% och sträcker sig fram till 2024-06-15.

Det finns resurser att tillgå hos Uppsala studentkår som utbildningar, styrdokument, personal som arbetar heltid med studentfrågor samt en kontorsplats i kårhuset.

Skriv en motivering och relevanta meriter om varför du vill vara ordförande i den Humanistiska sektionen vid Uppsala studentkår.

Deltidsarvoderat
15/6/23
-
15/6/24
Öppen för ansökan
Ja
Sista ansökningsdag
15/6/23
Tack för din ansökan!
Något gick fel. Försök igen.
Kontaktperson
Linnea Rydén
linnea.ryden@uskar.se